titiMadam pop out -kortti Suomen metsä

Norm. 10,50 €
8,00


Tämä tuote on loppunut. Löydät vastaavan tuotteen täältä.

Karhu on Suomen suurin petoeläin. Sillä on suomen kielessä yli 200 lempinimeä – se ei siis suotta ole kansalliseläimemme. Karhu tarvitsee laajan elinpiirin löytääkseen tarpeeksi ravintoa ja välttääkseen ihmistä, joka on mesikämmenen ainoa vihollinen.

Karhun tavoin sudella ei ole luontaisia vihollisia, mutta ihminen on vainonnut sitä kautta aikojen. Erilaiset myytit ja tarinat ovat ruokkineet susivihaa, ja 1800-luvulla tämä komea koiraeläin oli vaarassa kadota myös Suomesta järjestelmällisen vainon seurauksena.

WWF suojelee karhuja ja susia esimerkiksi löytämällä keinoja petovihan vähentämiseen ja salametsästyksen kitkemiseen, sekä pyrkimällä vaikuttamaan pyyntimäärien kestävään tasoon. Myös sinä voit auttaa ostamalla titiMadamin puisen kortin.

Puisella titiMadam pop out -kortilla voit ilahduttaa perheenjäsentä tai ystävää! Lähetä kortti sellaisenaan mukana tulevalla kirjekuorella tai maalaa, piirrä ja kirjoita korttiin ja luo kortista oman näköisesi. Irrota eläimet ja tee niistä esimerkiksi kaulakoru. Eläinten irroittamisen jälkeen jäljelle jäävää palaa voi käyttää esimerkiksi sapluunana piirtämisessä. Kortti kulkee postissa yhdellä 1. tai 2. luokan postimerkillä.

Voit tukea WWF:n ympäristönsuojelutyötä myös liittymällä kummiksi: wwf.fi/kummiksi.

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: LÖYTÖJÄ